Brazilac će biti veoma tražen

Barcelona poslala ponudu za Williana, Chelsea rekao 'ne'

Brazilski krilni fudbaler Willian bit će veoma tražen ovog ljeta. 

Willian iza sebe ima sjajan finiš sezone u Chelseaju, a trenutno igra veoma dobro i na Svjetskom prvenstvu. Još od ranije za njegove usluge se interesuje Manchester United, a u trku se uključila i Barcelona.

Kako danas prenosi Sky Sport, Barcelona je ponudila Plavcima iz Londona 50 miliona funti za ovog fudbalera, ali je ponuda navodno veoma brzo odbijena jer bi Chelsea htio 20-ak miliona više.

Naravno, ovo je bio tek početak pregovora i očekuje se da bi Barcelona mogla izaći i sa nešto većom ponudom, ali pitanje je da li će to Chelseaju biti dovoljno.

S druge strane, treba očekivati da će i Crveni đavoli ubzo povući konkretan potez jer je Willian velika želja Josea Mourinha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.