Trivunović održao prozivku

Kozara startala sa pripremama

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Kozara započeo je danas sa pripremama za novo prvenstvo.

Šefu stručnog štaba FK Kozara Vuletu Trivunoviću na prozivci i prvom treningu javili su se svi fudbaleri koji će braniti boje Kozare u narednom prvenstvu u I ligi Republike Srpske koje počinje 11. augusta 2018. godine, njih ukupno 23 (uz opravdano odsutne Raspudića i Jandrića).

U prethodnom periodu Kozaru je napustilo nekoliko fudbalera, dok su nova imena u Kozari: Srboljub Jandrić (Rudar Prijedor), Draško Lolić (Rudar Prijedor), Milan Šakić (Rudar Prijedor), Dušan Komljenović (Rudar Prijedor), Neven Bunić (Borac Banja Luka), Aleksandar Kondić (Borac Banja Luka), Uroš Ninković (Krupa) i Milovan Vuk Novaković (Srbac).

Kompletne pripreme FK Kozara će obaviti u Gradišci, uz odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica i učešće na dva turnira, od kojih je prvi 21. 7. 2018. godine u Dubravama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.