)
Kozara se dodatno pojačala, stigli Lolić i Šakić

U Kozari ne gube vrijeme

Kozara se dodatno pojačala, stigli Lolić i Šakić

Kozara iz Gradiške dogovorila je dolazak još dvojice novih fudbalera za narednu sezonu u 1. ligi Republike Srpske.

Odmah po završetku sezone trener Vule Trivunović je zasukao rukave i krenuo u potragu za pojačanjima kako tim iz Gradiške ne bi ponovo došao u situaciju da se bori za opstanak.

S ovim prvoligašem iz Republike Srpske saradnju su najprije dogovorili Milovan Novaković, Srboljub Jandrić i Aleksandar Kondić, a ugovori su danas potpisani i sa Draškom Lolićem i Milanom Šakićem.

Obojica fudbalera u Kozaru dolaze iz Rudar Prijedora, a trener Trivunović je uvjeren da će predstavljati pojačanja za crveno-bijeli tim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Radi se o kvalitetnim igračima, koji će nas mnogo ubrazi i donijeti nam kvalitet prema protivničkom golu", istakao je Trivunović.

Kozara će, podsjetimo, sa pripremama za novu sezonu startati 9. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti