Kozara ugovorila dolazak još dvojice fudbalera

Pojačava se tim iz Gradiške

Kozara ugovorila dolazak još dvojice fudbalera

U Kozari iz Gradiške već polako slažu igračku križaljku za narednu sezonu u 1. ligi Republike Srpske.

Kako bi naredna sezona bila uspješnija od protekle, u timu iz Gradiške na čelu sa trenerom Vuletom Trivunovićem već danima vode pregovore s brojnim fudbalerima, a dosad su realizovana tri pojačanja.

Nakon što je dogovorena saradnja sa Milovanom Novakovićem, Kozarin dres u narednoj sezoni će također nositi još Srboljub Jandrić i Aleksandar Kondić.

Jandrić je po vokaciji vezni fudbaler, u svojoj karijeri je već imao priliku igrati za Kozaru, a posljednji angažman je imao u Rudar Prijedoru gdje je u protekloj sezoni nastupio na 24 utakmice.

Kada je u pitanju Kondić, radi se o odbrambenom fudbaleru koji u Kozaru stiže iz banjalučkog Borca. Tokom karijere je još igrao za Slobodu iz Mrkonjić Grada i Proleter.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Top Komentari

Kettenhund
Pa vidi mu stomaka, sta je ovo braco draga? Ovo i fudbal staviti u istu recenicu ustavom odrediti za krivicno djelo! :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi