Jagodić pronašao prvo pojačanje za Jedinstvo

Iz Kozare u redove federalnog prvoligaša

Jagodić pronašao prvo pojačanje za Jedinstvo

Samir Mlaćo

Na klupi NK Jedinstvo od naredne sezone će sjediti nekadašnji selektor mlade reprezentacije Vlado Jagodić. Jagodić će tako naslijediti Safeta Nadarević te je već sada jasno da će Jedinstvo imati mnogo veće ambicije u odnosu na prošlu sezonu.

Pred Bišćanima je težak posao, ponajviše na rješavanju igračke križaljke, a jučer je saradnju sa ovim klub dogovorio sada već bivši član Kozare iz Gradiške Momir Zečević (24).

Zečević je prije Kozare nastupao za Slaviju, Bansku Bystricu, Frydek Mistek, te banjalučki Borac. U protekloj sezoni Prve lige Republike Srpske za tim iz Gradiške je upisao 21 nastup uz dva pogotka. Nastupao je za mladu, juniorsku i kadetsku reprezentaciju BiH.

Za SportSport.ba je potvrdio ovu informaciju kazavši da je sve dogovoreno te da je još ostalo da potpiše ugovor sa klubom iz Bihaća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bivsi igrac
Njegov saigrac iz kladione
3 2
Bivsi igrac
Koji bre jagodic nenenene
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti