Bianconeri stvaraju ekipu za trofej Lige prvaka (Foto: EPA)

Žele još jednog fudbalera Kraljeva

Juve nije potpuno završio posao u Madridu

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo postao je novi igrač torinskog Juventusa, ali Stara dama sada navodno ponovo u Madridu pokušava okončati još jedan posao.

Kako navode italijanski mediji, Bianconeri nakon Ronalda kreću i po brazilskog lijevog beka Marcela, a ovaj posao bi navodno trebao biti okončan nakon prodaje Alexa Sandra.

Ovaj fudbaler se povezuje sa mnogobrojnim timovima. Žele ga oba tima iz Manchestera, Chelsea, PSG i izvjesno je da bi ovaj fudbaler za poprilično veliku cifru mogao napustiti Torino.

Novac od prodaje Alexa Sandra Juve će uložiti u dovođenje Marcela. Upravo bi u ovom poslu veliki posao mogao odraditi i Cristiano Ronaldo koji je u fantastičnim odnosima sa sjajnim brazilskim fudbalerom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marcelo je prije 11 godina postao član Reala. Navodno i on razmišlja o promjeni sredine i novim izazovima, a upravo bi Juventus mogao biti taj novi izazov kojeg želi.

Svakako da bi i ovaj potencijalni transfer izazvao veliku pažnju i da bi Juve sa Marcelom dobio dimenziju više u lovu na titulu Lige prvaka koju u Torinu čekaju više od dvije decenije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.