Roma koristi Messija da provocira Juve i Ronalda

Oglasili se na Twitteru

Roma koristi Messija da provocira Juve i Ronalda

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo danas je zvanično postao novi fudbaler Juventusa.

Real Madrid je odlučio da prihvati ponudu Juventusa nakon što je Ronaldo poručio Florentinu Perezu da želi napustiti klub i karijeru nastaviti u dresu prvaka Italije.

Ovaj transfer je iznenadio fudbalsku javnost, a povodom toga oglasila se i Roma. Rimski klub je preko zvaničnog Twitter profila odlučio da provocira Juve i Ronalda, a za to su koristili čak i Lionela Messija.

Iz Rome su objavili nekoliko fotografija legendarnog Francesca Tottija i Messija uz opis: Kralj Rima i GOAT (najbolji igrač svih vremena)".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adis_D11
Nemoj gledat sta ti kaze nego ko ti kaze,stara narodna. Roma nikad nece biti ni blizu juventusa to najbolje rezultati pokazuju.
20 13
Zoilomas
Forza Juve.. Idemo Sampioni 8mi put za redom.. Izvini Dzeko,, ipak molim te zabi bar 20 komada.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi