Zeničani će generalnu provjeru pred početak Premijer lige imati u subotu protiv ekipe Tuzla City

Očekuje se dolazak još jednog defanzivca

Čelik trenirao na Bilinom polju, lista pojačanja još nije zaključena

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su odradili trening na Bilinom polju. Igrače su predvodili treneri Hrnjić, Hrustanović i Soknan, koji su u odsustvu šefa struke Adnana Orneka vodili trening.

Na današnjem treningu pojavila su se i dvojica stopera Vedran Vrhovac i Luka Miletić, a kako su nam rekli u klubu, očekuje se dolazak još jednog defanzivca. Još nije poznato s kojim brojem igrača će klub krenuti u narednu sezonu.

S ekipom još uvijek trenira Strahinja Čvoro, stoper, koji je pred polazak u Tursku stigao na Bilino polje iz Olimpica, a odluku o njegovom eventualnom ostanku će donijeti trener, vjerovatno sutra kada se vrati iz Turske.

Od ostalih igrača svi su zdravi, sem Stefana Udovičića, koji nije radio s ekipom, jer se oporavlja od povrede, ali bi i on u narednom periodu trebao da se priključi treninzima s ostalim igračima.

Zeničani će posljednju provjeru pred početak Premijer lige imati u subotu od 17:30 sati na Bilinom polju protiv novog člana Premijer lige, ekipe Tuzla City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.