Desni bek Hrvatske

Vrsaljko poručio Englezima: Mi smo pričali na terenu, a vi se sada sunčajte!

Desni bek Hrvatske Šime Vrsaljko poručio je Englezima nakon meča da se sada mogu sunčati ako hoće.

Vrsaljko je još jednom bio veoma dobar, a nakon susreta je iskoristio priliku da poruči Englezima da ih nisu trebali podcijeniti.

"Bili smo svjesni da je pred nama težak meč. Nije moglo bez napetosti i bez šokova, ali šta se može? Mislim da smo nakog gola bili puno bolji, bilo je pitanje trenutka kada ćemo zabiti. Bili smo bolje spremni, imali više htjenja. Kada podcijeniš nekoga to ti se uvijek vrati, a to se njima desilo danas. Mi smo danas pričali na terenu, idemo u finale, a oni se mogu sunčati ako hoće", rekao je Vrsaljko i dodao:

"Mislim da smo čitavo drugo poluvrijeme dominirali. Stalno smo pričali da to više nije ta Engleska koja samo nabija loptu, ali očito da jeste jer su većinom to radili. Finale je san, ali nećemo stati na ovome".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Imamo karakter, živimo jedan za drugog. Znali smo da moramo dati 300 posto. Kad imate takav pristup, onda se uvijek može. Pokazali smo zube i karakter i to je to".

Podsjetimo, finale Hrvatska-Francuska je u nedjelju od 17.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.