Dalić: Oni nisu normalni

Selektor Hrvatske nakon meča

Dalić: Oni nisu normalni

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić bio je presretan nakon večerašnje utakmice. 

Njegovi momci su pobijedili Englesku i plasirali su se u veliko finale, a nakon susreta Dalić se zahvalio navijačima, kako u Hrvatskoj, tako i u BiH te je poručio da njegovi fudbaleri "nisu normalni".

"Ušli smo u finale, zasluženo. Moram čestitati našim dečkima i reći 'oni nisu normalni'. Nisam ja najzaslužniji nego ovi dečki, ovo što su oni danas odigrali je fantazija, kako su trčali i kako su se borili", rekao je Dalić i dodao:

"Hvala im, hvala ovim divnim ljudima na tribinama, hvala ljudima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i svim našim ljudima u svijetu. Mi ne mislimo stati, kad smo došli ovdje rekli smo da mislimo ostati u Moskvi. E, sad kad smo došli u Moskvu bit ćemo svjetski prvaci ako Bog da".

Top Komentari

casimiro
normalno u bih.ne u herceg bosni.kad shvate primitivci bice ok.svaka cast
7 1
Medo-Brundo
Cestitke
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi