Renoviranje Reala (Foto: EPA)

Potpuna rekonstrukcija tima

Odlazi i Gareth Bale

Midhat Šljivak

Nakon Cristiana Ronalda ekipu madridskog Reala vjerovatno će napustiti i Gareth Bale.

Očigledno su Kraljevi odlučili nakon tri uzastopne titule prvaka Evrope da stvore jedan novi tim i da krenu u potpuni remont.

Prvi je otišao Ronaldo, a za njim će i Gareth Bale, koji pregovara oko transfera u Manchester United.

Manchester Evening News tvrdi kako su pregovori između zainteresovanih strana u poodmakloj fazi i da bi se vrlo lako moglo desiti da sjajni Velšanin od naredne sezone obuče dres Crvenih đavola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je u Real stigao prije pet godina iz Tottenhama. Povrede su mu napravile velike probleme i nije uspio da pokaže sve što zna, ali je ipak ostvario ono što je želio, osvojio je gotovo sve trofeje.

Čini se kako su i njegovi dani u Madridu odbrojani i izvjesno je da bi Bale mogao postati novi član velikana sa Old Trafforda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.