Hvalio i izjavljivao ljubav Realu, a raspoložen je za prelazak u Barcelonu
Belgijanac počeo pregovore (Foto: EPA)

Sve je to samo fudbal

Hvalio i izjavljivao ljubav Realu, a raspoložen je za prelazak u Barcelonu

M. Šljivak

Ekipa Barcelone želi ovog ljeta napraviti još jedan veliki transfer.

Španski mediji tvrde da je njihova prva meta belgijski fudbaler iz Chelseaja Eden Hazard, kojeg bi rado u svojim redovima vidio i veliki rival Real Madrid.

Međutim, Barca je za sada u prednosti. Uspostavili su kontakte oko mogućeg transfera, a od menadžera su dobili signale da je Belgijanac raspoložen za prelazak na Nou Camp.

To je svakako veoma interesantno jer je Hazard samo prije nekoliko dana javno hvalio madridski Real i tvrdio je kako je svakom igraču san da nosi dres ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da sam ranije govorio da je Zidane poseban, ali dres Reala je poseban sa njim ili bez njega u klubu i taj tim može da vam ispuni snove", rekao je Hazard.

Ipak, čini se da njemu i Barca ispunjava san, pa bismo ga od naredne sezone mogli gledati na Nou Campu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi