Navijači Reala sasvim jasni koga žele umjesto Ronalda
Portugalac nakon devet godina otišao iz kluba i sada se traži njegova zamjena (Foto: EPA)

Da li će glas navijača presuditi?

Navijači Reala sasvim jasni koga žele umjesto Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo više nije igrač madridskog Reala.

Nakon devet godina Portugalac se odlučio na odlazak, a nakon što je zvanično objavljeno da CR napušta klub, navijači očekuju adekvatnu zamjenu.

U anketi koju je sprovela Marca, našla su se imena potencijalnih zamjena, a ponuđena su imena Kyliana Mbappea, Edena Hazarda, Harryja Kanea i Neymara.

Uvjerljivu pobjedu kod navijača kraljevskog kluba odnio je čudesni Francuz Mbappe. On je dobio čak 54 posto glasova, dok je ostatak ekipe daleko iza.

Eden Hazard je dobio 15 posto, Neymar 14%, a Harry Kane svega 10% glasova navijača. Ostatak je glasao za ostale opcije.

Ovo je sasvim jasan stav navijača Kraljeva koji Mbappea vide kao idealnog za svoj klub. Ipak, trebaće ogroman novac kako bi 19-godišnji Francuz završio na Santiago Bernabeu i pitanje je da li bi ga PSG pustio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Real je tim koju je oduvijek pravio zaista spektakularne transfere i ne treba da čudi ako na kraju naprave posao kakav niko ne očekuje.

Sve je u rukama predsjednika Florentina Pereza i rukovodstva kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi