(Foto: EPA)

Žele Williana

Barcelona ponudila 60 miliona funti za Brazilca

Midhat Šljivak

Katalonski div Barcelona uveliko traga za pojačanjima za novu sezonu.

Jedan od onih koji bi mogli pojačati redove tima sa Nou Campa je brazilski fudbaler Willian, aktuelni član londonskog Chelseaja.

Kako navodi Daily Mail, Barca je za usluge ovog fudbalera spremna ponuditi čak 60 miliona funti, odnosno čak 10 miliona više u odnosu na ponudu koja je nedavno odbijena.

Barcelona očigledno želi ovog ljeta dodatno pojačati tim. Pored Williana iz Chelseaja ciljaju i Edena Hazarda, pa će biti vrlo interesantno šta će dešavati na Nou Campu ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Willian se povezivao i sa prelaskom u Manchester United. Međutim, Crveni đavoli su od njega odustali, a sada se čeka odluka Chelseaja u ovom slučaju.

Brazilac je član Plavaca postao 2013. godine i u 236 odigranih utakmica postigao je 44 gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.