Oduševili sve

Tako se to radi: Predstavnici Fukara posjetili povrijeđenog navijača Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva su u prvom kolu Premijer lige BiH igrali protiv Radnika u Bijeljini i poraženi su sa 2:1.

Međutim, utakmica u Bijeljini bila je u drugom planu nakon što je nekoliko navijača Sarajeva doživjelo tešku saobraćajnu nesreću na putu na utakmicu. Jedan od navijača doživio je teže povrede i hitno je podvgnut operaciji i trenutno se nalazi u bolnici u Tuzli.

Na svu sreću operacija je prošla u najboljem redu, a navijač Sarajeva, Tarik Handžić, će provesti nekoliko dana u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

O navijačima se često piše samo kada su neke negativne stvari u pitanju, a mnoga njihova dobra djela ostaju nezabilježena. Mnogo puta su se odazivali na mnoge humanitarne akcije i prvi su pritekli u pomoć unesrećenim tokom velikih poplava. Bh. navijači i pored rivalstva na tribinama u teškim momentima misle jedni na druge. 

Tako su ovaj put sjajan potez napravili su navijači rivalskog kluba Slobode popularne Fukare koji su danas posjetili povrijeđenog navijača bordo kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.