15

Komentari (15)

Dzemo poserem te
Lijep ljudski gest, svaka cast
Kettenhund
Ljudi koji nemaju licni identitet, koji nemaju smisao ni svrhu postojanja, pa istu nadju u grupi sebi slicnih, nazovu se navijacima i onda tako trose resurse ove planete samim postojanjem... Sta je svrha svega ovoga? Kao navijate da neki klub? Da bi neko bio navijac, potrebno je ispuni par uslova, kao sto su neinteligencija (moras biti apsolutno glup i mentalno nerazvijen, da bi zivot trosio na ovo, moras biti glup da bi nasao uopste nesto privlacno u svemu ovome), lijenost (neko ko se u zivotu posvetio stvaranju bilo kakve vrijednosti, ne moze naci vremena za ovaj besmisao), podvodljivost, nekarakter... Jos mnogo negativnih osobina, ali daleko ispred svih stoji glupost. Ovo je plakanje od smijeha... Grupa besposlenih glupana je krenula da navija za neku grupu gradjana koja igra lopte, pri tome se slupaju, onda druga grupa besposlenih glupana pravi svoju promociju posjecujuci stradale kretene... I to jos nadje mjesta u novinama, pise se srceparajuci tekst o tome. A iza svega stoji beskrajna glupost ljudskog roda! Dok svijet leti u vasionu, Bosna se divi ovome...
kingkong1
sta si htio reci? ko si ti da sudis bilo kome? ovi momci ili slicni njima su prvi stali na branik domovine. mnogi od njih ili slicnih su izgubili zivote za domovinu dok si ti ili tata ti drkao kurac po hrvstskoj ili ceskoj. sjeti se poplava. dok si ti katastrofu pratio na netu oni su rizikovali svoje zivote da pomognu nastradalim. misu mekinjasu.
adis_D11
Kettenhund jebem ti nanu naninu i majku majčinu,nako usput,bezveze!
Bhf
Mars u tri p***e materine glupi stvore.jedan glupi konj cita sportske portale i komentarise o sportu i navijacima
Kettenhund
Kakve to veze ima sa pameti jedne osobe, ako je otisao da brani domovinu? Sta to dokazuje? Ako mene pitas, za mene je to samo dokaz ovoga sto sam rekao vec, da je to osoba koja je glupa, sklona idealizmu, sklona manipulaciji, koju drugi koriste u svoje svrhe. Samo u ovoj zemlji ovakvima se dive, promovisu ih u medijima, u normalnom drustvu za ovakve clanove nema mjesta. Ili ih neka ideologija predresira i iskoristi u svoje svrhe. Uglavnom pioni koji nedostatak identiteta pokusavaju nadoknaditi nalazenjem smisla u navijackoj grupi, a pametni to koriste u svoju svrhu.
Kettenhund
@bhzmaj: velicavaju (velicaju), svadjo (svadjao), u portalu (ovdje ide prepozicija "NA", citas nesto na portalu, ne u portalu). Taman se malo popravis sa pravopisom, onda opet zaveslas... Polako, nemoj sve da pises u jednom dahu, vec recenicu po recenicu. I gledaj da ti se nastavljaju smislom jedna na drugu, ovako imas isprekidane misli, kao da pises "stream of consciousness" roman. Ali opet, akcenat stavljamo na pravopis, to nam je sada najbitnije. Kada to budemo doradili, ako bude i za pet godina, bice mi drago, onda cemo ici sa sastavljanjem tekstova.
RD187
e cuj Kettenhund. Ovaj kujin sin je najbolji primjer uzalud potrosenog zraka
Kettenhund
Bhzmaj, prosto je nevjerovatno kako tvoja skromna inteligencija ima potrebu da izadje u svijet, kako se bori da ispliva, da se pokaze. Ok, jasno je da nemas apsolutno nikakve kapacitete, radis na binarnom principu, imas dvije price i samo mijenjas 1 0 1 0... I ovaj tvoj komentar poslednji pokazuje ustvari ono sto pricam. Ni jedan jednini argument ne izneses, napises nepovzane gluposti, i uvijek svaku diskusiju zavrsis "jebem ti majku". Koliko imas ti godina? Sta predstavlja ovo za tebe, kada nekome napises "jebem ti majku, pusi kurac.."? Je li to bude poslednje sredstvo koje ti preostane u bilo kojoj vrsti diskusije? Je li mozak nije u stanju da sastavi neku logicnu recenicu, da nesto argumentuje, da iznese neke cinjenice kojima drugu stranu moze nagnati na drugo misljenje, bar da porazmisli o necemu, da pobudis logiku drugog covjeka u onom smjeru u kome ti razmisljas... Ili to "jebem ti majku" ima neku funkciju? Ne znam sta je lose u tome ako ti kazem da nisi pismen? Je li te uvrijedi to? Doktore moj, ja samo kazem cinjenicu. Gramatiku u skoli nisi imao, ili ako jesi, ko god ti je 2 dao, treba da mu se sudi. Drugo, koristis rijeci koje toliko izvrnes, da je to strahobalno... Izkompleksovan, velicavaju i slicno... Ja ne znam gdje se tako govori, u kom komadu ove planete. Sve su to cinjenice, ja samo ukazem na to, ne izmislim nesto pa da tebe vrijedjam tim, vec je to tvoj produkt.
Peđa
kingkong1
bravo decki. to se trazi. vise ovakvih stvari nam treba.
Ante G.
Hajvani obisli hajvana
Bhf
I tebi mamu glupu nabijem
Bhf
Nikad nije kasno,sokuce mogu primiti vise puta za redom
spicolini
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.