Navijači Atalante nisu baš zainteresovani za meč protiv Sarajeva

Najskuplja ulaznica na dan meča će biti 70 eura

Navijači Atalante nisu baš zainteresovani za meč protiv Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju u četvrtak u gostima protiv Atalante utakmicu drugog pretkola Evropske lige.

Bordo klub će svoj prvi meč igrati na Mapei stadionu u Reggio Emiliji, a revanš meč igra se sedam dana kasnije na Koševu. Utakmica u Italiji igra se od 20:30 sati.

Očekuje se da će Sarajevo imati prednost svojih navijača u prvom meču u Reggio Emiliji, dok navijači Atalante ne djeluju previše zainteresovano za ovaj meč. Italijanski klub je saopštio da je do danas prodano oko 5.700 ulaznica za ovaj meč.

Najskuplja karta za ovaj meč iznosi 50 eura za centralni dio zapadne tribine, dok će na dan utakmice ova karta iznositi 70 eura. Cijena za ostatak zapadne tribine je 30 eura, a na dan meča 50. Za istočnu tribinu cijena je 20 eura, dok je na dan utakmice skuplja za 15 eura.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Za tribine iza golova ulaznice koštaju po deset eura, s tim da će na dan utakmice cijena za tribinu na kojoj su navijači Atalante biti 20 eura.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi