Donosi li kraj ljetne pijace još neki veliki transfer? (Foto: EPA)

Veznjak napušta Old Trafford?

Tajni sastanak na Beverly Hillsu: Barcelona počela pregovore sa Pogbom

Midhat Šljivak

Reprezentativac Francuske i fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba mogao bi promijeniti klub ovog ljeta.

Italijanski Tuttosport, objavio je jutros kako je ekipa Barcelone na tajnom sastanku na Beverly Hillsu u Los Anglesu počela pregovore sa Pogbom.

Navodno, sastanak sa Pogbom održao je Eric Abidal, a novinar Raffaele Diversa tvrdi da je Abidal i otišao u SAD samo zbog sastanka sa veznjakom Uniteda.

Abidal je inistirao da se sa Pogbom nađe u privatnoj vili kako bi van očiju javnosti mogli razgovarati o transferu. Dobio je i pozitivan odgovor od 25-godišnjeg fudbalera koji želi napustiti Manchester United.

Njegov odnos sa Joseom Mourinhom je jako loš. Nema namjeru da provede još jednu sezonu na Old Traffordu i svakako da u narednim danima treba očekivati ponudu katalonskog velikana na adresi ekipe iz Manchestera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Barce interes za Pogbu je pokazivao i Juventus. Torinski tim bi ga rado vratio u svoje redove, ali činjenica da nisu prodali Miralema Pjanića zatvorila je vrata ovom transferu, pa je Pogba mnogo bliže Nou Campu.

Francuski fudbaler je stigao u United iz Juventusa 2016. godine za 105 miliona eura. Ipak, na Teatru snova nije napravio ništa značajno i vrlo lako bi se moglo desiti da ga od naredne sezone gledamo u dresu Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.