Velika utakmica na Koševu

Bordo momci idu po senzaciju: Poznati sastavi Sarajeva i Atalante

Sarajevo i Atalanta će večeras na stadionu Asim Ferhatović-Hase odigrati revanš meč 2. pretkola Evropske lige.

Prvi meč u Reggio Emiliji okončan je rezultatom 2:2, pa bordo tim u utakmicu ulazi sa realnim šansama za prolaz dalje iako je Atalanta, ipak, i dalje veliki favorit.

Treneri Sarajeva i Atalante Husref Musemić i Gian Piero Gasperini odabrali su fudbalere koji će zaigrati od prve minute.

Za Sarajevo nastupaju: Pavlović, Pidro, Mujakić, Dupovac, Hebibović, Adukor, Rahmanović, Šišić, Velkoski, Halilović i Ahmetović.

Na klupi su ostali: Kovačević, Hodžić, Stanojević, Bekić, Šofranac, Handžić i Tatar.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Atalanta počinje u sastavu:  Berisha, Toloi, Palomino, Masiello, Gosens, Freuler, De Roon, Pessina, Hateboer, Barrow, Gomez.

Utakmica na Koševu počinje u 20:15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.