FK Sarajevo ostvario saradnju sa Sport Unitedom
Foto: FK Sarajevo

Firma koja pruža širok niz usluga po pitanju sportske infrastrukture

FK Sarajevo ostvario saradnju sa Sport Unitedom

FK Sarajevo večeras očekuje veliku utakmicu protiv italijanske Atalante, a u sjeni ovog sportskog spektakla klub sa Koševa je sklopio i sjajan poslovni dogovor.

Tako je FK Sarajevo uspostavilo saradnju sa kompanijom Sport United. Sport United je bosanskohercegovačka firma sa sjedištem u glavnom gradu BiH, Sarajevu. U saradnji sa ovlaštenim partnerima Sport United svojim klijentima nudi brojne usluge kada je u pitanju uspostavljanje vrhunske sportske infrastrukture na vanjskim i unutrašnjim igralištima, te nabavka najmodernijih sprava za fitness centre i regeneraciju profesionalnih sportista.

"FK Sarajevo je dobio zaista kvalitetnog partnera i u pripremi je nekoliko projekata koje želimo raditi sa kompanijom Sport United. Zahvaljujem se u ime FK Sarajevo na povjerenju koje ćemo u narednom periodu sigurno opravdati", istakla je povodom sklapadanj saradnje sa Sport Unitedom direktorica marketinga FK Sarajevo Anela Potura.

Sport United je počašćen zbog uspostavljanja saradnje sa Fudbalskim klubom Sarajevo, jednim od najvećih bh. sportskih kolektiva. U opisu naših radnih aktivnosti sport igra veliku ulogu i drago nam je što imamo priliku podržati razvoj jednog kolektiva kao što je FK Sarajevo. Sport United novoosnovana je firma, koja pruža širok niz usluga kada je u pitanju sportska infrastruktura. Upravo su fudbaleri Sarajeva zahvaljujući sklopljenoj saradnji dobili savremene uređaje za oporavak kako bi se što bolje pripremili za svoje utakmice. Kolektivu FK Sarajevo i svim zaljubljenicima u klub želimo uspješnu takmičarsku sezonu 2018/19", istakli su iz firme Sport United.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, u katalogu usluga Sport United nudi: Postavka prirodne i plastične podloge za fudbal uz prateće sadržaje, umjetne podloge za košarkaška igrališta, podloge za dvoranske sportove, staze za atletiku, fitness sadržaj u parkovima i na otvorenim terenima, baloni za sportska igrališta, sprave za fitness i regeneraciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi