Bh. fudbaler konačno potpisuje za "Crno-bijele"

Partizan sutra predstavlja Zakarića, Želji ipak nešto manje obeštećenje?

Sutra će navodno biti veoma prometno u Partizanu. Naime, dosadašnji trener beogradskog kluba Miroslav Đukić će zvanično biti razriješen dužnosti, a na njegovo mjesto će biti postavljen Zoran Mirković. Također, trebao bi biti predstavljen i novi igrač - Goran Zakarić.

Prema pisanju portala Mozzartsport.com sutra će Goran Zakarić, koji je još uvijek fudbaler Željezničara, staviti potpis na ugovor sa Partizanon, što je nešto o čemu se špekuliše već neko vrijeme.

Navodno je sada sve dogovoreno, te je ostala samo formalnost potpisivanja ugovora i zvanično predstavljanje.

Prema pisanju portala Mozzartsport.com Partizan će na ime obeštećenja Željezničari isplatiti oko 150.000 eura (do sada se špekulisalo o 200.000 eura), a od ranije se pominje da će Plavi sa Grbavice imati i procenat od potencijalnog narednog transfera Gorana Zakarića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.