Odović: Imali smo nekih personalnih problema, bolja igra ne dolazi preko noći
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Trener Željezničara nakon eliminacije

Odović: Imali smo nekih personalnih problema, bolja igra ne dolazi preko noći

Trener Željezničara Milomir Odović čestitao je Apollonu na zasluženom prolasku u 3. pretkolo Evropske lige.

Kiprani su večeras slavili sa 3:1, ali je utisak da je Željo odigrao bolje nego u prvoj utakmici na Grbavici gdje je izgubio sa 2:1.

"Čestitam treneru i ekipi Apollona na pobjedi i dobroj igri. Dugo su zajedno iskusni su, imaju tendenciju da igraju. Mi smo imali problema, ja sam tu tek dva dana, morao sam da promijenim pristup. Preferiram igru i posjed, da iz posjeda stvaramo šanse i postižemo golove", rekao je Odović, te dodao:

"Imali smo nekih personalnih problema, ali sve u svemu mislim da smo u ovoj utakmici ipak pokazali određen kvalitet i potencijal. Sigurno da ta bolja igra neće doći preko noći, moramo uporno raditi neke stvari da bi došli na željeni nivo".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Željezničar već u nedjelju igra novu utakmicu, ovoga puta na Grbavici protiv Zrinjskog u okviru 3. kola Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

E.Car
Oda imaš pune ruke posla!!! Al ti si majstor svog zanata!!!
18 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi