Trener Apollona pohvalio Želju: Želim im sve najbolje

Iskazao poštovanje klubu sa Grbavice

Trener Apollona pohvalio Želju: Želim im sve najbolje

Željezničar se današnjim porazom 3:1 od Apollona oprostio od kvalifikacija za Evropsku ligu u 2. pretkolu.

Viceprvak Kipra opravdao je status favorita u ovom dvomeču, pa je trener Sofronis Avgousti bio veoma zadovoljan.

"Igrači su najzaslužniji za ovaj uspjeh. Odigrali su kvalitetno obje utakmice i u dvomeču smo pokazali više od svog protivnika. Već se okrećemo narednim utakmicama, ovu smo arhivirali", rekao je Avgousti, te potom dodao:

"Ove dvije utakmice će mi ostati u sjećanju jer su obje ekipe odigrale vrlo korektno. Željezničar nam je u prvom susretu iskazao sjajno gostoprimstvo na čemu mu čestitam i iskreno mu želim sve najbolje u bh. prvenstvu. Večeras smo im se odužili, sve je prošlo bez ijednog incidenta".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Apollon će u 3. pretkolu Evropske lige igrati protiv bjeloruskog Bresta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senko Samic
O cemu on prica koje dobro doveo je srbe s srpskim zastavama koji su citavo vrijeme velicali ratka mladica na utakmici..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi