Mladost je deklasirana u prošlom kolu na Koševu i svakako će protiv gostiju iz Tuzle ići na sva tri boda.

Treće kolo Premijer lige je pred nama

Mladost se želi iskupiti protiv Tuzla Cityja, Radnik i Krupa odmjeravaju snage u Bijeljini

Drugo pretkolo Lige Evrope u kojem su učestvovali i naši predstavnici je iza nas, pa se možemo vratiti uzbuđenjima u okviru domaćeg prvenstva.

Danas su na rasporedu dva susreta 3. kola Premijer lige BiH, ali sigurno možemo očekivati zanimljive duele u Bijeljini i Doboju kod Kaknja.

U Bijeljini će danas od 17:00 svoj duel igrati domaći Radnik i Krupa. Radnik je u prvom kolu na svom terenu savladao FK Sarajevo, da bi proteklog vikenda u tvrdoj utakmici došao do boda na gostovanju kod Tuzla Cityja. Jasno je da će Radnik i protiv Krupe željeti nastaviti seriju dobrih rezultata, a za očekivati je da će trener Žižović za svoje izabranike spremiti nešto ofanzivniji plan nego što je to slučaj bio u Tuzli.

Sa druge strane i Krupa je u prvom kolu upisala pobjedu, a u drugom remizirala. Tako su Krunićevi izabranici do sada uspjeli savladati Čelik i remizirati u izuzetno zanimljivom duelu sa Širokim Brijegom, pa treba očekivati da i Krupa u današnjem duelu krene po pobjedu.

Radnik je favorit na svom terenu a kladionica MOZZART na pobjedu Žižovićevih izabranika nudi kvotu 1.75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Radnika i Krupe!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Druga utakmica današnjeg programa donosi duel Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Tuzla Cityja. Mladost mora pokušati popraviti utisak, pošto je prošlog vikenda deklasirana (4:0) na Koševu, dok se i od Tuzla Cityja očekuje da pruži puno bolju igru nego li je to bio slučaj protiv Radnika na Tušnju. Inače, ova utakmica počinje u 17:30 sati.

Nešto zanimljivije će na premijerligaškim terenima biti sutra kada su na rasporedu četiri utakmice, a svakako će najviše pažnje privlačiti derbiji Sloboda - Sarajevo (19:00) i Željezničar - Zrinjski (21:00). Također, sutra i Široki Brijeg dočekuje Čelik, dok će GOŠK ugostiti Zvijezdu 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.