Koljić: U Bijeljinu putujemo rasterećeni

Krupa želi nove bodove

Koljić: U Bijeljinu putujemo rasterećeni

Samir Mlaćo

Krupa će nakon dva domaća susreta na otvaranju nove sezone PL ovog vikenda u goste Radniku iz Bijeljine.

Izabranici Branislava Krunića nakon dva kola imaju četiri boda i sigurno da rasterećeni putuju na megdan Bijeljincima. Puni su optimizma i vjeruju da mogu pružiti dobru partiju.

"Radnik je kvalitetna ekipa, dobro smo otvorili prvenstvo. Sa dobrim bodovnim saldom ulaze u ovaj meč, ali nisu protivnik s kojim ne možemo igrati. Vjerujem da možemo dobro igrom postići i neki pogodak, te doći do povoljnog rezultata", kazao je Krunić pred ovaj meč.

"Čeka nas teška utakmica, ali u Bijeljinu idemo rasterećeni. Ulogu favorita propuštamo Radniku i želimo da se kući vratimo neporaženi", jasan je bio prvi strijelac Krupe Elvir Koljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Bijeljini igra se sutra sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi