Pitanje je ko bi pobijedio ako se sastanu prvi tim i rezerve Manchester Cityja

Edmir Škorić

Pep Guardiola u rosteru ima tridesetak nogometaša, ali baš svaki od njih ozbiljno konkuriše za startnih 11.

City u lov na novu titulu kreće 11. augusta, a Pep i bez nekih zvučnih pojačanja ima strašan tim. Od značajnih pojačanja tu je Riyad Mahrez, ali sastanu li se prvi i drugi tim Građana, pravo je pitanje ko bi tu došao do pobjede.

Tako bi u prvom timu igrali Ederson, Walker, Laporte, Stones, Mendy, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Sterling, Aguero i Sane.

Djeluje zaista moćno, no ništa manje ne djeluje ni B tim u kojem bi igrali: Bravo, Danilo, Otamendi, Kompany, Zinčenko, Foden, Delph, Gundogan, Bernardo Silva, Mahrez i Gabriel Jesus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti