Rođak Stevena Gerrarda potpisao za Liverpool

Bobby Duncan tri godine u Redsima

Rođak Stevena Gerrarda potpisao za Liverpool

M. Šljivak

Ekipa Liverpoola dovela je u svoje redove veoma zanimljivo ime.

Novi član tima sa Anfielda postao je 17-godišnji Bobby Duncan, rođak legende kluba Stevena Gerrarda.

Duncan i Liverpool su dogovorili saradnju još u junu, a danas je mladi fudbaler potvrdio da će nositi dres Redsa u naredne tri godine.

"Sretan sam što mogu objaviti da sam potpisao za Liverpool. Čekao sam toliko dugo na ovaj dan. Ovaj tim gledam i navijam za njega cijeli svoj život. A sad, na posao", rekao je Duncan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 17-godišnjak je prošao omladinske kategorije Manchester Cityja. U Redse je došao zbog ljubavi prema klubu, a odbio je ponude Juventusa, Tottenhama i Monaca.

Mladi napadač će sada imati šansu da krene stopama mnogo poznatijeg rođaka Stevena Gerrarda koji je legenda kluba, a Liverpool će Cityju kao naknadu za treniranje isplatiti 200.000 funti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi