Trener Ludogoreca jasan

Autuori: Ne brinem za rezultate, protiv Zrinjskog ništa ne mijenjam

Bugarski prvak Ludogorec, sljedeći protivnik Zrinjskog u Evropskoj ligi, nalazi se u rezultatskoj krizi.

Ekipa koju sa klupe predvodi Brazilac Paolo Autuori je na posljednje četiri utakmice postigla samo jedan gol, ima dva remija i dva poraza. Nakon šokantne eliminacije od Vidija u Ligi prvaka, Ludogorec je razočarao domaćim porazom od Lokomotive Plovdiv rezultatom 1:0 u domaćem prvenstvu.

Međutim, Ludogorec je jednostavno stalo. Fudbaleri ovog tima po utakmici stvore 10-15 prilika, nekad i više, ali lopta neće, pa neće u gol.

"U posljednje vrijeme mnogo promašujemo. Izgubili smo od Lokomotiva, a isto nam se desilo i protiv Etera i Vidija. Kako to da objasnim? Ne znam. Igrači poštuju sve što se dogovorimo, ali golova nema", započeo je Autuori, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Moramo biti mnogo precizniji u završnici, fudbal je takav da se promašaji kažnjavaju. Ispravit ćemo neke stvari i pokazati svoje pravo lice, nadam se već protiv Zrinjskog. Neću ništa mijenjati pred taj meč. Igramo dobar fudbal, znam to, tako da se ne brinem. Doći će rezultati".

Meč Ludogoreca i Zrinjskog igra se u četvrtak s početkom u 19:00.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.