Ipak nije savršeno kao što izgleda

Inter nudi Luki šestogodišnji ugovor, ali....

Luka Modrić bi mogao završiti u Interu do kraja prelaznog roka, to je svima veoma jasno, ali pitanje je da li će doći do dogovora između Florentina Pereza i Nerazzurra.

Kao što to već mnogi dobro znaju, Inter je ponudio Luki ugovor na čak šest godina sa godišnjom platom od 10 miliona eura, pa bi bio drugi najplaćeniji igrač u Seriji A, odmah iza Ronalda.

Ipak, u pomenutom ugovoru ima jedna caka. Naime, Luka bi prve četiri godine ugovora proveo u Interu, ali onda bi preselio u Kinu gdje bi morao odraditi dvije sezone na kraju karijere igrajući za klub Jaingsu Suning koji je također u vlasništvu iste kompanije.

Luka danas ima 32 godine, a vrlo brzo će napuniti i 33. Ukoliko potpiše ovaj ugovor, to znači da bi karijeru završio tek u 39. godini. Vidjet ćemo hoće li mu se to dopasti...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.