Kovačić u naredna dva dana seli u novi klub, ali to nije Manchester United?

Ipak napušta redove Reala?

Kovačić u naredna dva dana seli u novi klub, ali to nije Manchester United?

Hrvatski vezni fudbaler Mateo Kovačić trebao bi ipak do kraja prelaznog roka napustiti ekipu Real Madrida i preći u Premiership.

Iako se proteklih sedmica špekulisalo kako će pojačati redove Manchester Uniteda, od toga, kako sada stvari stoje, ipak neće doći, već bi karijeru mogao nastaviti u Chelseaju.

Kako prenosi španska Marca, trener Plavaca iz Londona Maurizio Sarri je razočaran partijom svojih fudbalera u Community Shieldu protiv Manchester Cityja, pa je odlučio da dovede još jednog veznog fudbalera, a to bi trebao biti Kovačić.

Zanimljivo, isti izvor prenosi kako će Chelsea pomenutog fudbalera dovesti na posudbu sa mogućnošću otkupa ugovora, a stvari bi se trebale završiti do četvrtka navčeer obzirom da se tada završava prelazni rok za klubove na Otoku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Kovačić ima veliku želju da napusti Real obzirom da se nije naigrao mnogo u ovom klubu otkad je došao iz Intera na ljeto 2015. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
Nije on ni za FK Sarajevo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi