Lopetegui o Kovačiću i Modriću: Zadovoljni su u Madridu, ne sumnjam da će ostati

Trener Reala o veznim fudbalerima

Lopetegui o Kovačiću i Modriću: Zadovoljni su u Madridu, ne sumnjam da će ostati

Trener Real Madrida Julien Lopetegui poručio je za španske medije kako ne sumnja da će Luka Modrić i Mateo Kovačić ostati članovi njegove ekipe i nakon prelaznog roka.

Kovačić se već dugo vremena povezuje sa Manchester Unitedom, dok se Modrić posljednjih dana sve češće dovodi u vezu sa Interom, ali Lopetegui poručuje da su obojica zadovoljni u Madridu.

"I Modrić i Kovačić su vrlo zadovoljni u Madridu. Ne sumnjam da će Modrić nastaviti da igra na najvišem nivou u našem klubu kao što je to oduvijek i radio. Što se tiče problema sa Kovačićem, to sam čuo od novinara, ali iskreno ne znam ništa o tome. Sa mnom sigurno nema problema i znam da redovno trenira sa svojim saigračima", rekao je Lopetegui.

Inače, španski mediji su jučer prenijeli informaciju kako se Kovačić nije pojavio na treningu jer navodno želi transfer, ali očito da to baš i nisu bile tačne informacije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi