Luka Modrić Interu rekao 'da'!

Prenosi Calcionews24

Luka Modrić Interu rekao 'da'!

Luka Modrić je pristao na transfer u Inter, prenosi jutros Calcionews24.

Posljednjih nekoliko dana se sve češće priča kako će najbolji fudbaler minulog Mundijala u Rusiji promijeniti sredinu i preći u Inter, a tišina sa njegove strane kao da ide u prilog tome.

Pomenuti italijanski mediji jutros je objavio kako je Modrić pristao na transfer u redove Nerazzurra i kako to sutra namjerava saopštiti Florentinu Perezu. Inače, Luka se jučer vratio u Madrid nakon nešto duže pauze zbog Mundijala u Rusiji, a sutra će se prvi put pojaviti na treningu.

Baš to će biti prilika da popriča sa predsjednikom Perezom i navodno mu saopšti svoju odluku. Isti izvor prenosi kako je Luku najviše privukla dobra finansijska ponuda Intera jer mu je klub iz Milana ponudio 10 miliona eura godišnje i ugovor na četiri naredne sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To bi ga učinilo drugim najplaćenijim fudbalerom u Seriji A, odmah iza Cristiana Ronalda.

Svkako da u prilog ovom transferu ide i činjenica da se Inter nije mnogo otimao za Artura Vidala koji je na kraju završio u Barceloni, a na kraju bi njegova zamjena mogla oduševiti navijače Nerazzurra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mlacenica1
Vraca se Seria A! Real i Barca na aparatima.
12 6
Rustempasa
Cuj Calciomercato... uozbiljite se
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi