Tako smatra legendarni Brazilac

Rivaldo: Neymar će prije ili kasnije preći u Real Madrid

Nekadašnji vezni fudbaler Barcelone Rivaldo smatra da će njegov sunarodnjak i trenutni fudbalerr PSG-a Neymar prije ili kasnije završiti u Real Madridu. 

Ovog ljeta se dugo špekulisalo da bi Neymar mogao nakon samo jedne sezone napustiti PSG i uputitit se za Madrid, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Ipak, Rivaldo smatra da će do transfera, prije ili kasnije, doći.

"Vjerujem da će Neymar i naredne sezone igrati u Francuskoj, ali u fudbalu nikada ne znate šta nosi sljedeći dan. Sve je na stolu dok se transfer period ne završi", rekao je Rivaldo i dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Za sada, moram vjerovati u njegove riječi da će ostati u PSG-u, ali ja sam čuo da će prije ili kasnije završiti u Real Madridu".

Podsjetimo, PSG je prošlog ljeta platio Barceloni čak 222 miliona eura kako bi angažovao Neymara i bilo je teško vjerovati da će nakon samo jedne sezone Brazilac napustiti klub iako je ekipa ispala već u osmini finala Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.