Kada će i na koji način Real Madrid odati počast Ronaldu?

Portugalac će gotovo sigurno još jednom zaigrati na Santiago Bernabeu

Kada će i na koji način Real Madrid odati počast Ronaldu?

Cristiano Ronaldo je zamijenio Madrid Torinom, ali ga navijači Real Madrida nikada neće zaboraviti. 

Taško je zaboraviti ponajboljeg igrača u historiji kluba koji je Santiago Bernabeu napustio nakon četiri Zlatne lopte, 450 golova, 119 asistencija i 44 hat-tricka u bijelom dresu.

Ipak, Ronaldo nije dobio priliku za pravi oproštaj od Bernabeua i navijača pošto je iznenada realizovao transfer iz Reala u Juventus. Međutim, vjerovatno svi ljubitelji fudbala su mišljenja da Portugalac zaslužuje da se posljednji put oprosti od Reala i da mu kraljevski klub oda počast za sve uspjehe.

Čini se da će Real za to imati priliku 2019. godine, pošto Daily Mail prenosi da će Madriđani pozvati Ronalda na prijateljski turnir Berbnabeu Trophy 2019, pa će Portugalac tako dobiti "zagrantovanu" šansu da sa svojim novim klubom Juventusom barem još jednom zaigra na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije poznato na koji način će Ronaldu biti odata počast, ali je sigurno da Kraljevi spremaju nešto posebno za ponajboljeg igrača u historiji kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi