Foto: Screenshot

Batsman među "svojima"

Sada je sve na svom mjestu: Batshuayi zvanično u novoj ekipi! · Zvanično

Chelsea je dobio novog trenera, ali se na Stamford Bridgeu ništa nije promijenilo za Michyja Batshuayija. Sjajni Belgijanac, naime, ni ove godine nema mjesta u ekipi Chelseaja.

Nakon što je posljednju polusezonu proveo na posudbi u Borussiji Dortmund, danas je ozvaničena njegova nova posudba.

Belgijski napadač će tako sezonu 2018/2019 provesti u La Ligi i to u ekipi Valencije - pa je sada, čini se, sve došlo na svoje.

Batshuayi, čiji je nadimak Batsman (eng. bat - šišmiš) je stigao u redove popularnih Šišmiša, a Valencija je adekvatnim videom obavijestila svoje navijače o dolasku novog pojačanja.

Treba dodati da još uvijek nije poznata struktura ugovora između Chelseaja i Valencije, tako da se ne zna da li isti sadrži opciju ili obavezu otkupa nakon posudbe. Inače, Batshuayi ima ugovor sa Chelseajem do 2021. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.