Sarri potvrdio, Milanovi navijači su u delirijumu

Bakayoko na San Siru?

Sarri potvrdio, Milanovi navijači su u delirijumu

E. Škorić

Chelseajev menadžer Maurizio Sarri potvrdio je kako bi Tiemoue Bakayoko mogao otići na posudbu.

Za veznjaka se interesuje Milan i navodno je na pragu prelaska u redove italijanskog kluba, a i izjava novog trrenera londonskog kluba sugeriše da bi transfer uistinu mogao da se ostvari.

"Mislim da je naš roster pun i da neki igrači moraju da odu na posudbu. Radije volim da imam 23-24 igrača i tri-četiri jako mlada igrača u timu", rekao je Sarri, pa je dodao:

"Bakayoko? Možda, u ovom trenutkui ne znam. Možda ode, ali trebalo bi to da pitate klub. Ja sada razmišljam samo o meču koji nam slijedi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nova sezona počinje večeras, a Chelsea za vikend gostuje Huddersfieldu u prvom kolu. Sa Sarrijem te nekolicinom novih igrača poput Jorginha i Kepe navijači vjeruju u titulu, mada se u ovom trenutku Chelsea ne svrstava među dva-tri favorita za naslov u Premier ligi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi