Rossoneri imaju velike planove

Milan želi Martiala, počinju pregovori s Unitedom?

Edmir Škorić

Anthony Martial je i dalje 'na ledu' i unatoč tome što je veliki potencijal, Jose Mourinho ga ne uvršava u prvih 11.

United večeras dočekuje Leicester i Martial je opet na klupi, pa nije ni čudo što Francuz toliko silno želi da ode s Old Trafforda.

Italijanski mediji navode da je Milan ozbiljno zainteresovan za Martiala i spreman je da ga kupi, te da će ući u pregovore s Crvenim vragovima.

Rossoneri su bili u jednom trenutku na dnu i izbačeni iz Evrope, a onda su ipak dobili zeleno svjetlo za nastupe u Evropskoj ligi, pa su počeli s dovođenjem igrača.

Najveće pojačanje je Gonzalo Higuain, a došli su i Strinić, Reina, Caldara, Halilović... Sada bi moglo da se desi da im dođe i Martial i on bi nedvojbeno bio veliko pojačanje za Rossonere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Krilni napadač bi dobio priliku da igra na San Siru kao posuđen igrač, a na kraju sezone Milan planira da otkupi njegov ugovor. Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 65 mil. eura, ali ostaje da vidimo ima li Mourinho želju da ga pusti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.