"Uvijek je teško kada se parkira autobus"

Mourinhu se neće svidjeti Linekerov komentar na igru Uniteda

Susretom Manchester Uniteda i Leicestera na Old Traffordu je otvorena nova sezone Premier lige, a Crveni đavoli su upisali trijumf rezultatom 2:1.

Poveo je United golom Pogbe sa bijele tačke u 3. minuti susreta, ali su se nakon tog gola domaći povukli, a na novi gol se čekalo sve do 83. minute kada je Shaw pogodio za 2:0. Na kraju je Vardy u 92. minuti uspio ublažiti poraz Leicestera.

United svakako nije briljirao na današnjem susretu, a nakon što je Leicester preuzeo terensku inicijativu poslije Pogbinog gola oglasio se i legendarni engleski fudbaler Gary Lineker. Njegov komentar na Twitteru se međutim sigurno neće svidjeti Joseu Mourinhu.

"Leicester dominira, ali uvijek je teško kada autsajder postigne rani gol i onda samo parkira autobus", prokomentarisao je Lineker igru Mourinhove ekipe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.