Romin admin ponovo briljira, ovaj put na udaru Manchester United

I u Rimu se prati otvaranje Premier lige

Romin admin ponovo briljira, ovaj put na udaru Manchester United

Romin zvanični Twitter profil je nepresušan izvor komičnih objava, a admin briljira i večeras iako se u Rimu ne dešava ništa previše bitno.

Ipak, u Rimu se prati prva utakmica nove sezone Premier lige između Manchester Uniteda i Leicestera.

Ne blistaju Crveni đavoli na Old Traffordu, ali su do vodstva uspjeli stići na samom otvaranju susreta. Nakon nešto više od jednog minuta igre jedan fudbaler Leicestera je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, pa je sudija Mariner pokazao na bijelu tačku.

Siguran izvođač najstrožije kazne je u 3. minuti bio Paul Pogba, a čim je Mariner pokazao na bijelu tačku "regovao" je Romin zvanični Twitter.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je na zvaničnom profilu Premier lige objavljena informacija da je dosuđen penal za United iz Rome su sarkastično prokomentarisali: "Onda izgleda da nam se vratila Premier liga".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi