Jasna poruka za Mourinha

Rojo se odrekao broja pet, a onda se ekspresno oglasio Ferdinand

Endin Čaušević

Manchester United sinoć je na Old Traffordu pobjedom na Leicesterom (2:1) otvorio novu sezonu Premiershipa.

Crveni đavoli su pred svojim navijačima uspjeli da slave i osvoje prve bodove u novoj sezoni. United je tako predstavio novu ekipu s nekoliko pojačanja, ali se nije mnogo mijenjalo što se tiče igračkog kadra u timu Josea Mourinha.

Marcus Rojo je uspio privući pažnju javnosti iako jučer nije igrao. Argentinac je odlučio da će u novoj sezoni nositi dres sa brojem 16, te je sada petica ostala bez vlasnika.

Odmah se oglasio i legendarni Rio Ferdinand koji je godinama nosio ovaj broj u Unitedu. On je poručio da je spreman za povratak, te je u šali poručio Mourinhu da čeka njegov poziv da se vrati iz penzije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.