Mourinhu se neće svidjeti Linekerov komentar na igru Uniteda

"Uvijek je teško kada se parkira autobus"

Mourinhu se neće svidjeti Linekerov komentar na igru Uniteda

Susretom Manchester Uniteda i Leicestera na Old Traffordu je otvorena nova sezone Premier lige, a Crveni đavoli su upisali trijumf rezultatom 2:1.

Poveo je United golom Pogbe sa bijele tačke u 3. minuti susreta, ali su se nakon tog gola domaći povukli, a na novi gol se čekalo sve do 83. minute kada je Shaw pogodio za 2:0. Na kraju je Vardy u 92. minuti uspio ublažiti poraz Leicestera.

United svakako nije briljirao na današnjem susretu, a nakon što je Leicester preuzeo terensku inicijativu poslije Pogbinog gola oglasio se i legendarni engleski fudbaler Gary Lineker. Njegov komentar na Twitteru se međutim sigurno neće svidjeti Joseu Mourinhu.

"Leicester dominira, ali uvijek je teško kada autsajder postigne rani gol i onda samo parkira autobus", prokomentarisao je Lineker igru Mourinhove ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti