Mourinho: Nisam očekivao da ću biti u ovakvoj situaciji, ali sada je gotovo

Jose nakon trijumfa Uniteda

Mourinho: Nisam očekivao da ću biti u ovakvoj situaciji, ali sada je gotovo

E. Škorić

U prvom kolu Premier lige Manchester United je s 2:1 savladao Leicester, iako nije pretjerano oduševio igrom.

United je krenuo pobjedom u sezoni u kojoj se očekuje da napadne titulu, ali Jose Mourinho nonstop govori kako nema dovoljno dobar tim.

Prelazni rok je završen ranije nego inače, jučer, a Posebni je očigledno imao neke planove koji na njegovu žalost nisu realizovani.

"Bit će teška sezona za sve, ne samo za nas. Bit će teško jer imam svoje planove, ali se nalazim u situaciji u kojoj nisam mislio da ću biti. Gotovo je. Tržište je zatvoreno i o tome više ne govorimo. Ali to vam je posao trenera", rekao je Mourinho nakon pobjede njegovog tima.

Strijelac vodećeg gola za United bio je Paul Pogba, koji je u trećoj minuti zabio s 11 metara za 1:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trebali smo da startamo pobjedom i to smo učinili. Nisam imao nikakve predsezonske utakmice, vratio sam se tek u ponedjeljak, tako da nije jednostavno", kazao je Pogba, pa je dodao:

"Osvajanje SP-a je sada prošlost, volim izazove i želim napredovati, osvojiti što više trofeja... Nisam još osvojio Premier ligu, Ligu prvaka, EP, tako da još imam toga za napravit".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi