Odgovorio Portugalcu

Familija, tradicija: Ramos se obrušio na Ronalda

Sergio Ramos verbalno se obrušio na Cristiana Ronalda prvi put nakon što je Portugalac prešao u redove Juventusa.

Naime, Ronaldo koji je tokom ljeta Madrid zamijenio za Torino u transferu vrijednom 100 miliona funti kazao je da Juventus više liči na porodicu nego klub u kojem je Portugalac proveo nevjerovatnih devet godina i postao njegov najbolji igrač svih vremena.

Ramos pak tvrdi da postoji bliskost i među igračima Reala te da nijedan igrač nije veći od kluba.

"Uvijek smo se osjećali kao porodica, tako da ne znam o čemu je govorio", rekao je. "Imali smo puno uspjeha baš zato smo mi porodica i on je bio dio te porodice koju smo nastavili da imamo."

"Očigledno je da nije lijepo kada izbubite igrača kao što je Ronaldo, ali možemo nastaviti da pobjeđujemo. U historiji Real Madrida mnogi su došli i nestali, ali Real Madrid nastavlja da pobjeđuje."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Niko nije iznad Real Madrida, šta god da se desi Real će nastaviti da živi. Vrata su uvijek otvorena za one koji žele da budu dio Real Madrida."

I bez Ronalda imamo glad za pobjedama i titulama. Mentalitet koji gajimo važniji je od bilo kojeg pojedinca u timu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.