Stara dama dovodi Rabiota, no ne mijenja se Pjanićev sudbina

Juventus se pojačava

Stara dama dovodi Rabiota, no ne mijenja se Pjanićev sudbina

A. Beganović

Francuski vezni fudbaler Adrien Rabiot mogao bi napustiti redove PSG-a, a kao njegov novi klub sve više se spominje Juventus.

Prema pisanju francuskih i italijanskih medija Rabiot je odbio produžiti ugovor sa PSG-om koji mu vrijedi do ljeta naredne godine što u Juventusu pokušavaju iskoristiti.

Naime, Stara dama koja je i ranije pokazaivala interes za ovog 23-godišnjeg fudbalera navodno je spremna izdvojiti 20 miliona eura za Rabiota koliko zapravo za njega traži aktuelni francuski prvak.

Italijanski mediji napominju i da eventualni dolazak Rabiota ne znači odlazak Pjanića za kojeg se pretpostavlja da će u narednim danima potpisati novi ugovor sa Juventusom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi