"Prije ili kasnije Modrić će zaigrati u Seriji A"

Tvrdi poznati hrvatski menadžer

"Prije ili kasnije Modrić će zaigrati u Seriji A"

Adnan Beganović

Najbolji fudbaler Mundijala, hrvatski reprezentativac Luka Modrić, već danima se povezuje sa Interom, no iako se činilo da je njegov transfer iz Reala samo stvar formalnosti, sjajni veznjak je još uvijek stanovnik Madrida.

Međutim, iako su se glasine o prelasku iz Reala u Inter posljednjih dana stišale niko sa sigurnošću ne može reći da će Modrić i naredne sezone nastupati za Real.

Povodom glasina o Modrićevom odlasku oglasio se i ugledni hrvatski menadžer, Marko Naletilić, koji vjeruje da će hrvatski reprezentativac jednog dana zaigrati u Seriji A.

"Koliki je utjecaj Cristiana Ronalda na italijanski fudbal najbolje se vidi iz činjenice da Inter želi Modrića i da on razmišlja o odlasku iz Reala. Modrić želi biti zvijezda u Seriji A sa Interom. Vidjet ćemo, no vjerujem da će Modrić prije ili kasnije zaigrati u Italiji. Uostalom, kao i mnogi Hrvati njegovih godina, odrastao je gledajući Seriju A", izjavio je Naletilić.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti