Mladi igrač ide u Marseille

Kakav posao Zvezde: Radonjić nadmašio Prosinečkog

E. Škorić

Mladi lijevokrilni napadač Crvene zvezde Nemanja Radonjić odlazi u francuski Marseille.

Radonjić je zabio gol u Trnavi u produžetku za prolaz Zvezde protiv Spartaka, a upravo u toku tog meča dogovoren je njegov transfer u Marseille, pišu srpski mediji.

Navodno će Radonjić za 10 miliona eura put Marseillea, a to će biti unosniji transfer za crveno-bijele od onog Savićevića ili Prosinečkog, dok su skuplji od njega bili tek Stanković, Drulić i Pančev.

Radonjić je Zvezdu proljetos vodio do naslova, a u zadnjih pet prvenstvenih mečeva postigao je četiri gola, dok je tri asistirao.

Prethodno je Sevilla nudila osam miliona, no Marseilleovih 10 je ipak nešto što se ne odbija, pa će tako zvezda do vrha napuniti kasu, a francuski tim dobiti veliko pojačanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.