Pišu mediji u Njemačkoj

Sud oduzima Ćatiću kuću vrijednu preko 300.000 eura?

Njemački bokser bh. porijekla Adnan Ćatić alias Felix Sturm nalazi se u velikim problemima.

Nakon što je 2016. godine bio izložen istragama za uzimanje dopinga, višestruki bokserski šampion sada bi, kako piše ugledni njemački list Bild, mogao ostati bez porodične kuće u Leverkusenu.

Premda razlozi u ovom momentu nisu poznati, isti izvor je naveo kako je Sud u Leverkusenu izdao naredbu o pljenidbi kuća čija se vrijednost procjenjuje na 308.000 eura. O cijelom slučaju Ćatić, sa druge strane, nije obaviješten.

"Ne znam o čemu se radi, ali pobrinut ću se za to", kazao je Ćatić njemačkim novinarima, dodavši kako se u ovom trenutku nalazi u Bosni i Hercegovini.

Ćatić, inače, već neko vrijeme se bavi menadžerstvom. Kako posjeduje veliko iskustvo, brojne prijatelje u svijetu i jaka poznanstva, uplovio je u nogometne vode i radi kao zastupnik pojedinih igrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.