2

Komentari (2)

mesut10
Oduvijek me nerviralo sto se ovom čovjeku daje toliko medijske pažnje u BiH i to uvijek sa imenom Adnan Catic. Čovjek da je htio da se zove Adnan Catic ne bi promjenio ime i boksao za Njemačku... Za cijeli svijet je on oduvijek bio Felix Sturm, njemački bokser, samo se mi nešto hvalimo sa njim umjesto da se malo mediji posvete našim bokserima, kakvi god da su...
Tarik
Ukoliko te nervira onda preskočiš članak i u redu je... Istina da je kao Felix Šturm i pod zastavom Njemačke napravio veliku karijeru, a pitanje je koliko bi to mogao pod zastavom BiH i kao Adnan Ćatić, jer svijetom Boksa vladaju menadžeri i šoumeni...To je najbolje pokazao i njegov pad karijere, kada je počeo unositi BH zastavu i obraćati se na bosanskom u ringu! Za sve što je učinio (koliko toliko) promovišući BiH, podsjećajući na Srebrenicu i sve ostalo putem javnih emitera u Njemačkoj kao što du RTL, SAT1 i drugi, a koje ti i tebi slični kritičari samo možete pratiti putem satelitskog signala, a kamoli nešto reći za iste, hvala mu! Iako rođen i odrastao u Njemačkoj (koja mu je sve dala) opet se sjetio svog porijekla, za razliku od mnogih. Nisu mi razumljivi negativni kritičari poput tebe, koji uporno samo pljuju i sve negativno vide. Naravno da se treba posvetiti i drugim našim bokserima, ali ni ovakve ljude ne treba odbacivati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.