Osječanin pred potpisom

Zrinjski ne staje s pojačanjima: Sliškoviću stiže novi napadač

Iako je sezona u bh. prvenstvu već uveliko u toku, u mostarskom Zrinjskom nisu, čini se, kompletirali igrački kadar.

U dosad pet odigranih prvenstvenih utakmica Zrinjski je postigao tek četiri pogotka, a "lijek" za slabiju efikasnost Plemića će, prema saznanjima SportSport.ba, biti 31-godišnji napadač Josip Barišić.

Radi se o nogometašu rođenom u Osijeku koji je posljednji angažman imao u Cibaliji. Iza sebe ima više od 150 utakmica odigranih u HNL-u, gdje je još nosio dresove Splita i Osijeka, a još je također igrao u Poljskoj, Ukrajini i Sloveniji.

Pregovori na relaciji "Zrinjski - Barišić" su navodno u završoj fazi, tako da se u narednim danima očekuje i potpisivanje ugovora između dvije strane.

Navalni red Zrinjskog, podsjetimo, trenutno čine Aćimović, Bekić i Jović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.