Dobit će izdašan bonus

Sve se vrti oko novca: United našao način da zadrži Paula Pogbu

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda večeras igraju na gostovanju protiv Brightona u okviru drugog kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli su u prvom kolu uspjeli da dođu do tri boda protiv Leicestera, a navijači se nadaju da će njihov tim i danas upisati pobjedu. U ekipi Uniteda najviše se očekuje od Paula Pogbe koji se ovih dana nalazi u centru pažnje zbog špekulacija da će otići u Barcelonu.

Pogba je nakon meča s Leicesterom izjavio da atmosfera u ekipi nije baš najbolja, ali da neće govoriti o tome jer zna da će ga klub kazniti. To je samo dodatno povećalo špekulacije oko njegovog odlaska iako s Old Trafforda tvrde da Pogba ostaje, te da nema ništa od odlaska u Barcu.

Engleski mediji prenose da su u Manchester Unitedu pronašli način da zadrže francuskog veznjaka u svojim redovima, te da ga nagrade za "lojalnost". Navodno, ukoliko ostane u Unitedu i ove sezone Pogba će dobiti bonus od 3,4 miliona funti narednog ljeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.